Niets houdt je nog tegen

Alles uit jezelf halen, dat is waar sporten om draait. Jouw eigen grenzen opzoeken en deze steeds weer verleggen. Het laatste wat je dan wil is door spierpijn of blessures te moeten stoppen. Wij begrijpen dat als geen ander. De producten van Recovery Hero helpen jouw lichaam te herstellen na een workout, wedstrijd of run. Je voelt je sneller fit en bent klaar voor een nieuwe uitdaging!

“Don’t stop when you’re tired. Stop when you’re done”

Algemene info

Bestellen
We hebben geprobeerd om het bestellen zo makkelijk mogelijk te maken. In een paar simpele stappen bestel je jouw Recovery Hero producten en doen we ons best om je bestelling zo snel mogelijk bij je te krijgen. Toch liever niet online bestellen? Zoek dan een dealer bij jou in de buurt.

Mocht je bestelling niet bevallen of, per ongeluk, verkeer zijn. Neem dan contact met ons op zodat we je de juiste producten kunnen sturen of een oplossing kunnen vinden. Op iedere aankoop zit standaard 14 dagen bedenktijd.

Betaling
Je kan in onze webshop betalen met Ideal, PayPal, Overboeking of Afterpay. Het aantal betaal methoden zal in de komende periode uitgebreid worden. De betaalkosten nemen wij voor onze rekening en belasten we niet achteraf door naar onze klanten. Dat is wel zo eerlijk vinden wij.
De afhandeling van al het financiële verkeer verloopt via Stichting Pay. Snel, veilig en betrouwbaar. Bij vragen over het betalingsverkeer kan je ook kijken op www.pay.nl.

Na afronding en betaling van je bestelling doen we onze uiterste best om je bestelling binnen drie werkdagen bij je af te leveren. Mocht het product onverhoopt niet leverbaar zijn dan nemen we contact op en bieden we een alternatief aan.

De verzending van onze producten verloopt via DHL, PostNL of UPS. Wanneer je bestelling ons magazijn verlaat ontvang je een Track&Trace code per email zodat je kan volgen wanneer je pakket afgeleverd zal worden.

Mocht je bij het ontvangen van je bestelling niet tevreden zijn dan vinden we dat natuurlijk erg jammer. Je kan in dat geval het ongebruikte product retour sturen. We verzorgen een vervangend product, bieden een alternatief aan of je krijgt je geld retour.

Bestellingen kunnen retour naar:
Recovery Hero
t.a.v. afdeling retouren
Postbus 208
1970 AE IJmuiden

Let wel: W.O.D. Welder spullen kunnen alleen in de afgesloten originele verpakking en ongebruikt geretourneerd worden.

Recovery Hero zoekt altijd de grenzen op en groeit hard. Dat komt omdat we iedere dag beter willen worden. Alleen dan kom je aan de top. Dat doen we niet alleen voor ons zelf, maar vooral voor de gebruikers van onze producten. Zo kijken we ook naar onze mensen. We halen het maximale uit elkaar om gezamenlijk aan de top te komen. Zoals dat hoort in de sport gaat dat met vallen en opstaan, soms scherp, maar altijd vanuit de passie om beter te worden.Spreekt dit je aan, dan past Recovery Hero wellicht bij jou.

Op dit moment zijn er geen vacatures bij Recovery Hero. Geef je niet zo maar op, verras ons dan hoe jij Recovery Hero verder brengt.